Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aegis Lifesciences
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Campuri sterile absorbable haemostatic Gelatin Sponge CE
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vrem să introducă Surgispon (resorbabile Gelatina Burete), o încredere hemostatic, fabricate de noi. Aplicarea Surgispon asupra tesuturilor operat, scurgeri de control şi ştampila până ţesuturile sângerare imediat. Aceasta previne pierderea de sânge de la răni profunde şi oferă în principal suprafaţă curată pentru chirurgii în chirurgie orală stomatologice, chirurgie generală, chirurgie-Neuro, chirurgia coloanei vertebrale Ortho, intervenţii chirurgicale pentru cancer ORL şi chirurgie.

În Chirurgie Dentară SURGISPON este folosit în chirurgie orală, uscat sau saturate cu soluţie de trombină pentru controlul hemoragiilor la extracţii şi apicenctomics în special la pacienţii cu o tendinţă de a sângera extensiv.

SURGISPON este absorbit biologic în termen de 4-6 săptămâni, fără efecte secundare la toate.

Calitatea SURGISPON nostru este la egalitate cu SPONGOSTAN de J & J, dar preturile sunt foarte rezonabile.

Suntem GMP si ISO 13485 certificate, produsele noastre sunt marcate CE.

copie Soft de broşură şi dentare de prezentare PowerPoint este figurează în anexă pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi site-ul nostru www.aegis-lifesciences.com.

Putem discuta în continuare pe această temă după ce ştiind interesul dumneavoastră. id meu de e-mail direct este aegis.lifesciences @ gmail.com

.
Rajeev Gupta

Director

Mo 00919825693131

www.aegis-lifesciences.com, e-mail: aegis.lifesciences @ gmail.com
_______________________________________________________________________

În Chirurgie Dentară SURGISPON este folosit în chirurgie orală, uscat sau saturate cu soluţie de trombină pentru controlul hemoragiilor la extracţii şi apicenctomics în special la pacienţii cu o tendinţă de a sângera extensiv. Acesta poate fi folosit ca material de grefă osoasă prea.

SURGISPON este absorbit biologic în termen de 4-6 săptămâni, fără efecte secundare la toate.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura